Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Спільне засідання президії та постійної комісії районної ради з питань житлово-комунального господарвства
17 липня 2014

Відбулось спільне засідання президії та постійної комісії районної ради з питань житлово-комунального господарства.

Основним питанням порядку денного було питання щодо надання згоди на передачу в оренду нежитлового приміщення котельні та тепломережі Городенківської районної лікарні та Городенківського  протитуберкульозного диспансеру з метою переходу на альтернативні види палива.

До районної ради надійшли листи Городенківської ЦРЛ та Городенківського  протитуберкульозного диспансеру про надання дозволу на передачу в оренду їх котелень у зв'язку із ситуацією, яка склалась в галузі газопостачання. За результатами розгляду даних листів  було рекомендовано дати дозвіл на оренду котелень терміном на 2 роки 11 місяців,  прийнято відповідні проекти рішень та винесено їх на розгляд сесії районної ради. Також було розглянуто типовий договір оренди нерухомого майна, в якому передбачено всі особливі умови договору з метою забезпечення максимальної економії витрат.

Обговорили члени президії та комісії  звернення голови фракції  ВО "Свобода" в районній раді Миколи Олексина "Про вимогу вжити заходів для дострокового припинення повноважень парламенту VII скликання" та вирішили дане питання винести для розгляду на 25-ту сесію районної ради (текст звернення додається) .

Крім того, були розглянуті питання щодо ремонту покрівлі колишньої будівлі Городенківської СЕС в м.Городенка, затвердження висновку про оцінку вартості об'єкта комунальної власності та затвердження протоколу засідання конкурсної комісії по визначенню переможця конкурсу на право укладання договору оренди нежитлових приміщень.

Дизайн: Роман Туз