Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Засідання постійних комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку і земельних відносин та з гуманітарних питань
24 липня 2014

Відбулось засідання постійних комісій районної ради з питань соціально-економічного розвитку і земельних відносин та з гуманітарних питань.

На засіданні комісії з гуманітарних питань розглянуті питання щодо: проведення дострокових парламентських виборів за зверненням голови фракції ВО "Свобода" в районній раді М.Олексина,  підтримання рішення обласної ради про координацію інформаційної діяльності та захист інформаційної безпеки держави на території області та прийняття власного рішення з даного питання, виконання рішення районної ради від 26.03.2010 р. № 410-22/2010 "Про районну програму соціальної підтримки та реабілітації інвалідів зору на 2010-2014 роки", виконання рішень районної ради по депутатських запитах М.Олексина та Б.Загарука. Також депутати заслухали інформацію завідувача сектора з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи апарату РДА В.Кондрацького про виконання довгострокової програми  мобілізаційної підготовки Городенківського району на 2011-2016 роки.

Комісія з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин заслухала питання щодо: виконання рішень районної ради по депутатських запитах М.Олексина, Є.Ротермана, В.Гросевича, погодження отримання спеціального дозволу (ліцензії) на користування надрами на земельну ділянку, яка розміщена на території Кунисівської  сільської ради. Також розглянуто листа Міністерства аграрної політики та продовольства України стосовно можливості внесення змін до земельного законодавства в частині передачі повноважень органам місцевого самоврядування щодо розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності.

Депутати хвилиною мовчання вшанували пам'ять наших  краян, які загинули на Сході України.

Дизайн: Роман Туз