Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

ВІТАННЯ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
22 серпня 2014
Дорогі краяни!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня незалежності України та Дня державного прапора України!
23 річниця Незалежності для нас особлива. Особлива тому, що ми святкуємо цю дату у буремний рік - після подій Майдану, після нового бачення України Європою та цілим світом. Це знаковий рік, це рік переломний, трагічний рік, але й героїчний. Ми вперше за всю історію Незалежності святкуємо цей День  під час війни. Події на сході України не дають нам сповна радіти. Ми втратили за цей короткий час цвіт української нації, кращих синів України.
Ворог паплюжить імена наших героїв, намагається знищити нашу історичну пам’ять, здійснює збройну агресію на нашій землі. Проте ідеї державного суверенітету, незалежності української нації опанували мільйони українців і ніхто уже не зупинить поступу народу до його нестримної волі до свободи і справедливості. Переконаний, що вороги України зазнають поразки!
Сьогодні у цей святковий, а водночас сумний день згадаймо у своїх молитвах усіх, хто віддав життя за Незалежність України, згадаймо усіх Героїв Небесної Сотні, наших земляків: депутата районної ради, Сотника Івано-Франківської Сотні Сергія Дідича, загиблих в зоні АТО- Андрія Галая, Юрія Дутчака, Василя Білика та всіх ще зовсім молодих хлопців, які віддали своє життя, захищаючи територіальну цілісність України. Всі вони ціною власного життя освятили Незалежність нашої держави. Їх немає з нами, але їхня духовна присутність надає нам віри і оптимізму у світле майбутнє України.
У цей день зичу Вам та Вашим родинам миру, добра, достатку, міцного здоров‘я, щастя. Нехай Ваші серця наповнюються гордістю за нашу державу, наших героїв, прагненням до єдності та порозуміння.
Нехай синьо-жовтий стяг, омитий кров‘ю, гордо майорить над Україною! Нехай Господь береже Україну і українців!
Слава Незалежній Україні! Героям Слава!
З повагою,
голова районної ради                                                                Богдан Кобилянський

Дизайн: Роман Туз