Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Сьогодні Сергію Дідичу виповнилося б 45 років
03 листопада 2014
Сьогодні, 3 листопада, депутату районної ради, голові районної організації ВО "Свобода", сотнику Івано-Франківської Сотні Майдану Сергію Дідичу, який трагічно загинув 18 лютого 2014 року на Майдані під час Революції гідності, виповнилося б 45 років.
ВІН понад усе любив рідний край та Україну. Більшу частину свого життя присвятив  туристичному розвитку Городенківщини. Його громадську організацію «Золоте Руно», яка займалася перш за все сплавами по Дністру, знають в усій Україні і за її межами. Він перший почав розробляти туристичні маршрути сплавів по рідному Дністру. Дністер, за його планами , мав стати другим масштабним центром туристичного розвитку Івано-Франківщини. Захоплювався гірськими походами, підкорив чимало вершин. Красу природи відображав у своїх фотографіях. Люди постійно гуртувалися навколо нього, він встигав приділяти увагу всім, завжди був відкритим, зібраним та впевненим у собі. Матеріальне завжди для нього було другорядним.
Сергій Дідич був знаною людиною на Городенківщині, приймав активну участь в громадсько-політичному житті краю, був товариським, справедливим, доброзичливим, порядним у відносинах з людьми.
ВІН мріяв про те, щоб люди в Україні жили так, як живуть в розвинутих Європейських країнах, тому одним із перших очолив майдан у Городенці та разом з дружиною поїхав на столичний Майдан на початку грудня, там довірили йому очолювати івано-франківську Сотню, був на передовій як справжній провідник і не задумуючись поклав своє життя на вівтар свободи України.
Вічна пам'ять та щира подяка Герою! Герої не вмирають...
Дизайн: Роман Туз