Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Засідання постійних комісій районної ради
04 грудня 2014
Відбулось засідання постійних комісій районної ради з питань житлово-комунального господарства, соціально-економічного розвитку і земельних відносин та з гуманітарних питань.
На засіданні комісії з питань житлово-комунального господарства розглянуті питання щодо: затвердження тарифу на послуги з теплопостачання по ТзоВ «Альт-Енерго», по Городенківському підприємству «Теплоенерго»; виконання рішення районної ради від 27.09.2011р.№95 6/2011 «Про  Програму енергозбереження і енергоефективності на 2011-2014 роки в Городенківському районі»; затвердження протоколів засідання конкурсної комісії від 15.10.2014р. по передачі в оренду приміщень в колишній будівлі Городенківської СЕС за адресою м. Городенка вул. Героїв Євромайдану, 6; надання згоди на повторну приватизацію колишнього кінотеатру ім. Ю.Гагаріна загальною площею 936 кв.м. в м. Городенка, вул. Курбаса, 3 «а»; надання згоди на передачу в оренду без проведення конкурсу частини приміщення колишньої будівлі Городенківської СЕС, що є комунальною власністю та розміщена в м. Городенка вул. Героїв Євромайдану, 6; дольової участі власників та орендарів приміщень колишньої будівлі Городенківської СЕС в ремонті покрівлі. Також комісією схвалено Програму приватизації об’єктів спільної та комунальної власності територіальних громад сіл, селища, міста району на 2015-2017 рр.
Комісія з гуманітарних питань з аслухала питання щодо: затвердження штатного розпису комунального закладу Городенківської районної ради «Городенківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»; внесення змін до рішення районної ради від 27.09.2013р. №339
18/2013 «Про районну цільову Програму стимулювання медичних працівників у сільській місцевості на період до 2015 року Городенківського району»; схвалено районну Програму підтримки сімей загиблих (постраждалих) під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, військовослужбовців Збройних сил України, добровольчих підрозділів і працівників правоохоронних органів, які брали участь в Антитерористичній операції в східних областях України та Програму «Філармонії, музичні колективи, ансамблі та інші мистецькі заклади і заходи на 2014 рік». Також розглянуто листа об'єднання національно-патріотичних партій та громадських організацій Городенківського району «Правиця» щодо створення ефірного радіомовлення в районі та ретрансляційної станції телебачення із Івано-Франківська.
Члени комісії з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин заслухали інформацію п ро виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Городенківського району за 9 місяців 2014 року, питання щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за межами населених пунктів Городенківського районуІвано-Франківської області, встановлення меж зон санітарної охорони водозабору Поточищенсьного родовища мінеральних вод у Городенківському районі Івано-Франківської області, виконання рішення районної ради від 08.05.2014 р. № 461-24/2014 “Про депутатський запит Олексина М.М.”, виконання рішення районної ради від 08.05.2014 р. № 463-24/2014 “Про депутатський запит Гросевича В.І.”.



Дизайн: Роман Туз