Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Свято у садибі Святого Миколая
19 грудня 2014
Цьогоріч в садибі Святого Миколая, що в Тишківцях, відбулося казкове дійство. Це свято для малечі та школярів щорічно дарує подружжя Анатолія та Ольги Матвієнків .
Присутні взяли участь в богослужінні біля ротонди Святого Миколая, після чого відбулося театралізована вистава, в якій основні ролі виконували діти та Святі Миколаї.
В цей святковий день, як і годиться, дітвора отримала подарунки, а діти-переможці дитячих конкурсів - грошову винагороду, яку відразу ж пожертвували для потреб бійців в зоні АТО.
Приємним було й те, що районна організація "Союзу українок" та жіночий клуб "Оберіг" передали для українських вояків теплі речі, виготовлені власними руками.
В урочистостях взяли участь та привітали присутніх народні депутати України Анатолій Матвієнко та Михайло Довбенко ,  голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук , депутат обласної ради Василь Матійчик , голова районної ради Богдан Кобилянський , перший заступник голови райдержадміністрації Поліна Сливка , депутат районної ради Роман Неміш. Святкове дійство вів сільський голова Іван Пронич .
Дизайн: Роман Туз