Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

1 січня - День народження Степана Бандери
31 грудня 2014
1 січня 1909 року народився СТЕПАН БАНДЕРА -  Герой ХХ століття, людина-легенда, найвидатніша особа всієї історії України.
Ми можемо тільки дякувати Богові, що послав нам  таку світлу постать. Саме Бандера   зумів організувати народ на відчайдушну боротьбу проти комунізму, фашизму. Це змагання було настільки героїчним, що він став неперевершеною особистістю в історії людства. Бандера підніс український націоналізм до найвищої жертовності, бо його гасло було  «Бог і Україна!»
Наші вороги і у нинішній час бояться навіть згадки про нього. Бандера був провідником не тільки однієї організації, він був провідником усього народу, поневоленого, але не скореного.
Бандера – це Україна! Коли хтось говорить про Бандеру, то одночасно думає про Україну. Бо Бандера уособлював у собі найкращі і найбільші чесноти українського націоналіста.
У сьогоднішній день не можна не згадати і вклонитися світлій пам'яті Героїв Небесної Сотні,   героїв – молодих хлопців, які загинули в зоні АТО. Ці герої, як і Степан Бандера, віддали життя за вільну Україну. Їхнє життєве кредо було також:  «Україна понад усе!» «Здобудеш українську державу, або згинеш в боротьбі за неї».
Тож будьмо гідними подвигу Степана Бандери та всіх Героїв України!
Герої не вмирають!
Слава Україні!
Героям Слава!

Дизайн: Роман Туз