Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Тренінг для громад
10 лютого 2015
Проект "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" сприяє сталому соціально-економічному розвитку на місцевому рівні шляхом зміцнення спільного управління та заохочення громадських ініціатив по всій Україні, в тому числі в Городенківському районі. Проект мобілізує місцеву владу та громади для планування та виконання спільних проектів, спрямованих на покращення умов життя людей, що проживають в сільських та міській місцевостях.
Для громад сіл Торговиця, Топорівці, Сороки, Ясенів-Пільний - учасників проекту МРГ проведено тренінги "Ефективне управління організацією громади" та "Спільне планування". В навчанні взяли участь сільські голови, голови та члени громадських організацій, члени функціональної групи, директори шкіл.
Присутні мали можливість ознайомитися з методами ведення роботи громадськими організаціями та їх розвитком, системою і змістом спільного планування, вирішенням пріоритетних завдань кожної громади.
Відбувся діалог між координатором Івано-Франківського обласного підрозділу впровадження Проекту МРГ Лесею Попелюх та представниками громад.
Перед присутніми виступили голова районної ради Богдан Кобилянський та координатор районного ресурсного центру громад Олександра Гудзик.
Дизайн: Роман Туз