Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Вічна пам'ять та слава Герою...
12 лютого 2015
У нашому житті бувають явища і люди, які, мов метеорити, спалахують на мить перед тобою і возносяться далі, за обрій.
Імена цих новітніх Героїв уже назавше вкарбовані в серця українців і пам’ять про них - бійців Небесної Сотні, нагадуватиме нам про їх відвагу, бо вони поклали свої молоді життя за нашу свободу, за  незалежність України.
18 лютого 2014 року у провулку Кріпосного права в м.Києві під час Революції Гідності беркутівці жорстоко вбили нашого земляка – Героя України, Сотника Івано-Франківської Сотні Майдану, нашого побратима, депутата районної ради, голову постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин, керівника Городенківської організації ВО «Свобода», засновника і директора клубу «Золоте руно» ДІДИЧА СЕРГІЯ ВАСИЛЬОВИЧА .
Він був одним із перших на Майдані. Він мріяв про вільну, незалежну, європейську Україну. Понад усе любив свій рідний край, гори, сивий Дністер. Красу природи відображав в своїх фотографіях.
Сергій Васильович був знаною людиною на Городенківщині, приймав активну участь в громадсько-політичному житті краю. Люди постійно гуртувалися навколо нього, він встигав приділяти увагу всім,  був відкритою, ініціативною, творчою особистістю. Матеріальне завжди було для нього другорядним.
Він заради високої та світлої ідеї пішов на смерть. Осиротіли діти, батьки втратили найдорожчого сина, без надійного плеча чоловіка залишилась дружина, яка завжди була поруч, навіть в найважчі хвилини на Майдані.
Ми сьогодні в скорботі й з великою вдячністю та пошаною згадуємо великого патріота України. Хай вічною буде пам’ять про нашого Героя, хай м’якою і теплою буде йому рідна земля, хай добрі янголи охороняють його спокій.
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

О, скільки вас, хто не дійшов,
Не зрадив шляху власної пречесті,
Хто на кривавих перехрестях
Добра і зла, ганьби і честі
Не зрадив Матері пречистій,
Пішов дорогою безсмертя,
Щоб бути з нами назавжди.

Пам’ятаємо та сумуємо…
Голова районної ради Богдан Кобилянський, депутатський корпус та виконавчий апарат районної ради.

Дизайн: Роман Туз