Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Діалоги з громадами
18 березня 2015
Відбулися другі діалоги з громадами - учасницями Проекту ЄС/ ПРООН  "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" сіл :Топорівці, Торговиця, Сороки, Ясенів-Пільний.
За участі громад, функціональних груп, лідерів громад, депутатів сільських рад ще раз обговорено план дій по впровадженню проекту в цих громадах.
Координатор обласного ресурсного центру розвитку громад Олеся Хомин провела предметну розмову щодо активності громад у вирішенні питання розвитку своїх територій, участі громад у співфінансуванні проекту, уточнення плану розвитку громади, підтвердження визначеності пріоритетного завдання громад.
У діалозі з громадами взяв участь голова районної ради Богдан Кобилянський та координатор районного центру розвитку громад Олександра Гудзик . Під час діалогу голова районної ради звернув увагу на роль місцевих громад та влади у спільному вирішенні проблемних питань, які направлені на покращення умов перебування учнів у навчальних закладах, відзначив роль мобільності кожної із громад  та їх активної участі в роботі проекту.
Дизайн: Роман Туз