Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Дорогі краяни!
10 квітня 2015

Від усього серця щиро вітаю Вас із найсвітлішим  святом, яке є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, віри над безнадією – з Воскресінням Христовим!
Для кожного з нас цей день сповнений особливого змісту. Ми святкуємо його з відкритою душею і чистим серцем, глибокою надією на Боже Благословення. У ці дні, замислюючись над  сутністю життя, ми  звіряємо свої вчинки з  заповідями Господніми. Вони вчать нас милосердю і благодійності, наповнюють наші серця любов'ю і добротою, надихають на злагоду і єднання. Ми зустрічаємо це свято у непростий для кожного з нас час, коли ще не закінчилася війна на сході України, але з вірою, що Воскреслий Христос допоможе усім нам подолати спільного ворога, і Україна буде єдиною європейською державою, за яку віддали життя Герої Небесної сотні, за яку вмирають наші хлопці в зоні  АТО.
Ми-християни не маємо права заплямувати світлу пам’ять наших героїв.
А ще маємо піклуватися про тих, хто втратив  найближчих, найрідніших людей. Не залишати їх з горем наодинці. Це найменше, що ми можемо зробити для них.
Великодні свята – це найкращий час для переосмислення та прощення. Сьогодні, як ніколи, нам потрібні єдність, порозуміння, співчуття і любов. Я впевнений, що Воскреслий Христос додасть нам сили та волі разом побудувати на своїй землі таке життя, де кожній людині  будуть забезпечені гідні умови життя, шана та увага, а рідній країні - мир та благоденство. На цьому шляху нині перед усією нашою державою, громадою стоїть багато проблем, розв`язання котрих залежить від нас самих, від нашого вміння бачити один одного і чути, від нашого побажання добра один одному, незалежно від політичних уподобань та релігійних конфесій.
Тож у цей  радісний день у спільній молитві попросимо у Господа миру для нашої держави, мудрості для єднання  наших сердець і помислів. Я сподіваюсь, що Бог не обійде  нас своєю милістю, а буде допомагати нам завжди та повсякчас, посилатиме  нам мудрість та терпіння, надихатиме на добрі та праведні справи.
Вітаючи з світлим Воскресінням Христовим, щиро бажаю Вам та Вашим рідним у ці світлі дні відчути повноту життя та родинне тепло. Нехай Господь осяє ваше серце світлом своєї премудрості та зміцнить Ваші сили й бажання творити добро на рідній землі, на благо нашого краю, в ім’я щасливої долі кожної родини та нашої Батьківщини - України!
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!
З повагою,
голова районної ради                                                           Богдан Кобилянський

Дизайн: Роман Туз