Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС на зайняття посади директора РАКОВЕЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.
12 жовтня 2018

Відповідно до рішення районної ради від 11 жовтня 2018 року №437-19/2018 «Про оголошення конкурсу на зайняття посади директора РАКОВЕЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» оголошується конкурс на посаду директора РАКОВЕЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу:

- громадянин України;

- вища освіта ступеня не нижче магістра;

- стаж педагогічної роботи не менше трьох років.

Для участі у конкурсі подаються такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію;

- копію паспорта громадянина України;

- копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

- копію трудової книжки;

- довідку про відсутність судимості;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

- перспективний план розвитку закладу загальної середньої освіти.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні або моральні якості.

Строк подання документів для участі в конкурсному відборі становить 20 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору.

Упродовж п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі у конкурсі конкурсна комісія:

  • перевіряє подані документи на відповідність установленим законодавством вимогам;

  • приймає рішення про недопущення до участі у конкурсі осіб, які подали не всі документи, необхідні для участі в конкурсі відповідно до вимог законодавства, або подали документи після завершення строку їх подання;

  • визначає перелік осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі.

Ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування не пізніше 5 робочих днів до початку проведення конкурсного відбору.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

  • перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р у формі письмового тестування.

  • перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційних завдань;

  • публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Документи для участі в конкурсі подаються особисто протягом 20 календарних днів з дня опублікування оголошення (з 12 жовтня по 2 листопада 2018 року) за адресою:

Івано-Франківська область, м. Городенка вул. І. Богуна, 11,  Городенківська районна рада, каб.18, тел.2-54-20, E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Конкурс проходитиме 13 листопада 2018 року о 10 год. в Городенківській районній раді за адресою: м. Городенка, вул. І. Богуна, 11.

Результати конкурсу будуть оприлюдненні на офіційному веб-сайті Городенківської районної ради.

Дизайн: Роман Туз