Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Великодні вітання голови районної ради
13 квітня 2012
ДОРОГІ КРАЯНИ!
Щиросередечно вітаю вас і ваші родини від себе особисто і усього депутатського корпусу районної ради із найвеличнішим християнським святом - Христовим Воскресінням!
Воскресіння Ісуса - це торжество справедливості і утвердження віри і надії в серці кожного християнина, це великий дарунок Господньої любові у житті кожної людини.
Великдень - свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з настанням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією.
І де б ми не були, на Великдень завжди повертаємося до своєї оселі, до наших батьків, не оминаємо близьких і не забуваємо відвідати могили рідних. Це свято єднає наші душі, бо воно світле, величне і вічне.
Тож адресуючи один одному найкращі побажання доброго здоров‘я, радості, щастя і оптимізму на шляху подолання викликів сьогодення, спільно з вами ми просимо Божого благословення, і віримо, що єдність, заснована на віковічних християнських цінностях і надії, й надалі гуртуватиме нас, нині живущих на рідній батьківській землі у незалежній Україні.
Нехай Воскреслий Христос наповнює життя кожного із вас світлом і радістю, додає наснаги і енергії, благословляє вас, ваші сім‘ї і всю Україну на мирне і достойне майбутнє!
Веселих Великодніх свят! Бажаю усім смачної паски і Божої ласки!
ХРИСТОС ВОСКРЕС!   ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!
З повагою
голова районної ради Богдан Кобилянський

Дизайн: Роман Туз