Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Спільне засідання президії та постійної комісії районної ради з питань житлово-комунального господарства
14 серпня 2012
Відбулось спільне засідання президії та постійної комісії районної ради з питань житлово-комунального господарства, в якому взяли участь голова районної ради Богдан Кобилянський, голова районної державної адміністрації Іван Мороз, заступник голови районної державної адміністрації Любомир Липка, головний лікар району Олександра Косовець, заступник начальника відділу освіти РДА Василь Вишинський, головний спеціаліст відділу освіти РДА Світлана Кобилянська.
На засіданні було розглянуто листа ТзОВ "АЛЬТЕКО" що реалізації програми енергозбереження в районі з застосуванням модернізації Городенківської ЦРЛ та переведенням її на альтернативні джерела енергії. Представник ТзОВ "АЛЬТЕКО" ознайомив присутніх з проектом енергозбереження в області відновлювальних джерел енергії на об'єктах бюджетної сфери, відповів на поставлені питання щодо доцільності переходу на альтернативні види палива. Члени президії та комісії вирішили вивчити дане питання та ознайомитись з досвідом впровадження даного проекту в інших установах області.
Також був розглянутий депутатський запит Дідича С.В. про проведення перевірки роботи міських очисних споруд та вирішено запросити на наступне засідання комісії керівника "Водоканалу" для надання вичерпної інформації щодо реконструкції очисних споруд.
Дизайн: Роман Туз