Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Презентація Городенківського району
16 серпня 2012

На теренах району відбувся прес-тур для представників засобів масової інформації області.

Знайомство з районом розпочалося з покутського наддністрянського села Незвисько, яке є візитівкою краю. Дорогих гостей зустрічали з хлібом і сіллю голова районної ради Богдан Кобилянський, голова районної державної адміністрації Іван Мороз та громада с.Незвисько. Керівництво району поспілкувалось з журналістами, дали інтерв'ю про соціально-економічний та культурний розвиток району, перспективи його розвитку та запросили гостей знайомитись з рідним краєм.

Наступною презентувала своє село громада с.Тишківці, де присутні мали можливість відвідати пам'ятник Р.Шухевича, місцеву школу, новозбудований Будинок культури та інші пам'ятні місця.

Цікавою та змістовною була зустріч з громадою с.Рашкова, її сільським головою Петром Брусом, який є переможцем різноманітних конкурсів та програм розвитку. Учасники прес-туру побачили як впроваджуються проект по виробництву та встановленню тротуарної плитки.

Місто зустріло гостей музичними вітаннями в капітально відремонтованому районному Палаці культури за сприяння депутата обласної ради Василя Матійчика, де ознайомились з досягненнями аматорських колективів та народних умільців краю.

Також Городенка представила музей "Покуття", костел Непорочного Зачаття Діви Марії, центральну районну бібліотеку ім.Л.Мартовича, ковальські майстерні Богдана Новосельського, Городенківський цукровий завод, філію "Перспектив".

Підведення підсумків відбулося в мальовничому куточку над Дністром - позаміському закладі оздоровлення та відпочинку "Перлина Придністров'я".  Голова районної ради Богдан Кобилянський розповів представникам ЗМІ про те, що вагомим внеском для розвитку та функціонування закладу стала перемога районної ради в двох турах Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, внаслідок чого було отримано 1,5 млн.грн.   Присутні були приємно вражені красою Дністровського каньйону.

Дизайн: Роман Туз