Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Проекти-переможці Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2013 року
26 липня 2013
23 липня відбулось засідання Ради Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, на якому затверджено перелік проектів-переможців 2013 року. Серед них – конкурсні проекти органів місцевого самоврядування і нашого району:
- проект Городенківської районної ради -  «Використання потенціалу сонячної енергії та впровадження інших енергозберігаючих технологій в дитячому відділенні Городенківської центральної районної лікарні – шлях до успішного лікування дітей району» (загальний бюджет проекту – 1 млн.грн., з них з державного бюджету – 450 тис.грн.). Інноваційність проекту полягає в комплексному вирішенні існуючих проблем в дитячому відділенні центральної районної лікарні і соціальному реабілітаційному центрі шляхом використання сонячної енергії для нагріву води, встановлення геліосистеми для нагріву води на покрівлі будинку дитячого відділення, реконструкції покрівлі та облаштуванні плавального басейну для дітей-інвалідів.
- проект Семаківської сільської ради – «Організація системи водопостачання в селі Семаківці шляхом кооперації зусиль влади та громади» (загальний бюджет проекту – 200 тис.грн., з них з державного бюджету – 100 тис.грн.). В рамках реалізації проекту передбачається проведення капітального ремонту водопроводу та водонасосної станції, забезпечення всіх жителів села якісною питною водою.
- проект Торговицької сільської ради – «Громадсько активна школа – центр впровадження сучасних інформаційних технологій на селі» (загальний бюджет проекту – 140 тис.грн., з них з державного бюджету – 98 тис.грн.). Основне завдання проекту – впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітню та управлінську діяльність для створення єдиного інформаційного простору школи.

Дизайн: Роман Туз