рекомендую . вот этот . например

Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Новини
Розпорядження про скликання двадцять другої сесії районної ради.
28 лютого 2019

УКРАЇНА
ГОРОДЕНКІВСЬКА РАЙОННА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

________________ № _____________


Про скликання вадцять другої сесії
районної ради

І. Відповідно до ст. 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” скликати двадцять другу сесію районної ради 15 березня 2019 року о 10 годині в сесійній залі ради за адресою м. Городенка вул. І. Богуна, 11 з порядком денним:

1. Про інформацію Городенківської районної виборчої комісії про реєстрацію депутата районної ради сьомого демократичного скликання.
2. Про  виконання районного бюджету за 2018 рік.
3. Про  уточнення районного бюджету за 2018 рік.
4. Про припинення виконання обов’язків присяжного Городенківського районного суду на 2017-2019рр.
5. Різне.

ІІ. На сесію запросити депутатів обласної ради, голову районної державної адміністрації та його заступників, начальників управлінь і відділів райдержадміністрації, керівників підприємств, організацій, установ, голів політичних партій та громадських організацій, працівників засобів масової інформації.


Голова районної ради                                               Іван  Мандич

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! Вони завжди залишаються в наших серцях…
18 лютого 2019

18-20 лютого минає  п’ять років найстрашніших днів  і ночей Революції Гідності, подій, які назавжди змінили країну і кожного українця. Роки  важких втрат, болю і випробувань. П’ять років,  як душі наших Героїв НЕБЕСНОЇ СОТНІ відійшли у вічність через секундний постріл у груди, спину, голову, а разом з тим у саме серце України і кожного українця зокрема.
НЕБЕСНА СОТНЯ - так назвали  українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.
Кожен із Небесної сотні, як і ми з вами мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Вони не були героями. Вони були звичайними людьми. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. І  віддали нам найдорожче – своє життя. За нас віддали. Аби ми жили, долюбили за них, пісень за них доспівали…
Серед них є і наш земляк  Сергій Дідич – Герой України, житель с.Стрільче, депутат Городенківської районної ради шостого демократичного скликання, голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку та земельних відносин, голова Городенківської районної організації ВО «Свобода», засновник і директор клубу «Золоте руно», Сотник Івано-Франківської сотні на Майдані в Києві.
Сьогодні згадаємо у наших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилимо голови.
Дякуємо Вам, Герої України! Ви назавжди залишитесь у наших серцях…

Ми дякуєм вам, хлопці, за життя,
Ми  дякуєм вам, хлопці, за свободу.
Пробачте нас. Пішли ви в небуття,
Та більше не повернетесь додому…

Ви йшли за нас, ви йшли на вірну смерть,
Ви не боялися нікого і нічого.
Ви захищали своїх мам, жінок, дітей,
Ви знали що ви робите й для чого.

Хто міг подумати, що трапиться таке,
Хто міг подумати, що в мирную годину
підуть батьки ховать своїх дітей,
Які стояли на Майдані за Вкраїну.

День пам'яті героїв Крут.
29 січня 2019

Сьогодні ми вшановуємо події січня 1918 року, коли юні захисники Української Народної Республіки власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху.

На Аскольдовій могилі
Поховали їх -
Тридцять мічнів українців.
Славних, молодих...

Це слова з вірша Павла Тичини "Памяті тридцяти". Вони присвячені молодим українцям, які загинули у бою під Крутами.

Схилімо наші голови в глибокій пошані перед їх світлою пам’яттю!

День Соборності.
21 січня 2019


22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію українського народу, як величне національне свято - День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: було урочисто проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.  Цей день є символом об’єднання борців за її волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність української нації.
Сьогодні, як і колись український народ знову відстоює ідею єдності, соборності та цілісності держави. В цей надзвичайно важкий час на всіх нас лежить величезна відповідальність – вистояти й утримати нашу соборність і незалежність.
Ми всі віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, її незалежність навіки залишатимуться непорушними, а патріоти, які захищають рідну землю, не дадуть ворогу жодного шансу зламати дух українського народу. Пам’ятаємо про незліченні жертви, принесені на вівтар незалежності, соборності, державності.


Сьогодні,  21 січня 2019 року, о  14.00 год. в Городенківському районному палаці культури відбудуться урочистості по  відзначенню 100-річчя Дня Соборності України.

ОГОЛОШЕННЯ
01 січня 2019

Шановні депутати всіх місцевих рад (сільські, селищні, міські, районні) та присяжні Городенківського районного суду, згідно до Закону України «Про запобігання корупції» до 01 квітня 2019 року просимо заповнити е-декларації на офіційному сайті Національного агенства з питань запобігання корупції / .

Оголошується повторний конкурс.
28 грудня 2018

Оголошується повторний конкурс на заміщення вакантних
посад педагогічних працівників
КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


«ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників, а саме:
психолога – 2 вакансії;
вчителя-реабілітолога – 1 вакансія.
Вимоги до кандидатів:  вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю “Спеціальна освіта”, “Корекційна освіта”, “Дефектологія”, “Психологія”, “Лікувальна фізкультура” за спеціалізацією: логопед, сурдопедагог, олігофренопедагог, тифлопедагог, а також практичний психолог, вчитель лікувальної фізкультури;  стаж роботи за фахом не менше трьох років.
Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають (особисто або поштою) такі документи:
- заяву (додаток 1 до Порядку);
- заповнений особовий листок з обліку кадрів ;
- автобіографію;
- одну фотокартку розміром 4 см x 6 см;
- ксерокопію документу про освіту;
- ксерокопію атестаційного листа (за наявності);
- ксерокопію посвідчень про курсову перепідготовку (за наявності);
- ксерокопію паспорта громадянина України (с. 1, 2 , 11);
- ксерокопію трудової книжки;
- письмову згоду на збір та обробку персональних даних .
Особи, які бажають взяти участь у конкурсному відборі, мають право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу.
Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня.
Документи для участі в конкурсі подаються особисто або поштою протягом 10 календарних днів з дня опублікування оголошення (з 27 грудня 2018 року по 9 січня 2019 року) за адресою:
Івано-Франківська область, м. Городенка, вул. Шептицького, 24, «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, тел.: +380 688027519.
Конкурс проходитиме 10 січня 2019 року о 13 год. в Городенківській районній раді за адресою: м. Городенка, вул. І. Богуна, 11.
Результати конкурсу будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Городенківської районної ради.

З Новим Роком та Різдвом Христовим!
28 грудня 2018

Шановні жителі Городенківського  району!



Щиро вітаю Вас зі світлими, радісними святами, які об’єднують у собі й наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – з Новим роком і Різдвом Христовим.
Хай рік прийдешній додасть усім нам нових сил, принесе мир, нові сподівання та втілення заповітного.  Хай множаться сімейним щастям, щирою любов’ю, гараздами та  достатком Ваші оселі.
Нехай  тайна коляди та божественні миттєвості Різдва дарують Вам життєву силу і натхнення на добрі справи, здійснення усіх задумів та сподівань, професійних досягнень та творчих  здобутків.
Нехай наступний, 2019 рік, буде стабільним та успішним, доля завжди буде прихильною до Вас і Ваших родин, а цілюще Господнє благословення обдаровує здоров’ям, щастям і усілякими земними радощами.
Хай Бог оберігає кожного з Вас, Ваших рідних й нашу Україну!
З Новим роком та Різдвом Христовим!

Голова районної ради                                              Іван Мандич

Розпорядження про скликання двадцять першої сесії районної ради
21 грудня 2018


УКРАЇНА
ГОРОДЕНКІВСЬКА РАЙОННА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

________________ № _____________


Про скликання
двадцять першої сесії
районної ради

І. Відповідно до ст. 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” скликати двадцять першу сесію районної ради 27 грудня 2018 року о 10 годині в сесійній залі ради за адресою м. Городенка вул. І. Богуна, 11 з порядком денним:

1. Про припинення повноважень депутата районної ради Москалюка І.Ф.

2. Про призначення голови Фонду комунального майна в Городенківському районі.

3. Про призначення головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ГОРОДЕНКІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ.

4. Різне .

ІІ. На сесію запросити депутатів обласної ради, голову районної державної адміністрації та його заступників, начальників управлінь і відділів райдержадміністрації, керівників підприємств, організацій, установ, голів політичних партій та громадських організацій, працівників засобів масової інформації.


Голова районної ради       Іван  Мандич

Оголошується конкурс.
12 грудня 2018

Оголошується конкурс на заміщення вакантних
посад педагогічних працівників
КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

«ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників, а саме:
психолога – 2 вакансії;
вчителя-реабілітолога – 1 вакансія.

Вимоги до кандидатів:  вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю “Спеціальна освіта”, “Корекційна освіта”, “Дефектологія”, “Психологія”, “Лікувальна фізкультура” за спеціалізацією: логопед, сурдопедагог, олігофренопедагог, тифлопедагог, а також практичний психолог, вчитель лікувальної фізкультури;  стаж роботи за фахом не менше трьох років.
Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають (особисто або поштою) такі документи:
- заяву (додаток 1 до Порядку);
- заповнений особовий листок з обліку кадрів ;
- автобіографію;
- одну фотокартку розміром 4 см x 6 см;
- ксерокопію документу про освіту;
- ксерокопію атестаційного листа (за наявності);
- ксерокопію посвідчень про курсову перепідготовку (за наявності);
- ксерокопію паспорта громадянина України (с. 1, 2 , 11);
- ксерокопію трудової книжки;
- письмову згоду на збір та обробку персональних даних .
Особи, які бажають взяти участь у конкурсному відборі, мають право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу.
Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня.
Документи для участі в конкурсі подаються особисто або поштою протягом 10 календарних днів з дня опублікування оголошення (з 13 грудня 2018 року по 22 грудня 2018 року) за адресою:
Івано-Франківська область, м. Городенка, вул. Шептицького, 24, «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, тел.: +380 688027519.
Конкурс проходитиме 26 грудня 2018 року о 13 год. в Городенківській районній раді за адресою: м. Городенка, вул. І. Богуна, 11.

Результати конкурсу будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Городенківської районної ради.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 62
Дизайн: Роман Туз