Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Вітання голови районної ради з Різдвом Христовим та Новим Роком!
31 грудня 2013

Шановні краяни!

Від щирого серця вітаю Вас з Різдвом Христовим та Новим 2014 роком!

Ось і відійшов у минуле ще один рік, сповнений для нас надій і тривог, складних випробувань та вдалих проектів, здолання перешкод та здійснення планів.

2013 рік увійде в історію, як рік напруженої боротьби українського народу з новими викликами на шляху незалежності нашої держави, подолання  непростих економічних, соціальних і політичних проблем.

Минулий рік видався непростим, але відповідальним і плідним. І я щиро вдячний громаді району за розуміння і підтримку, за те, що спільно дбаємо за наш край, любимо його, пишаємося ним. І хоча проблем залишається ще багато, я думаю, що з приходом Нового 2014 року наше життя обов’язково зміниться на краще.

Нехай у цей казковий час новорічно-різдвяних свят колядка лунає від хати до хати, від серця до серця, нехай залунає вона і для хворих та самотніх, для усіх тих, хто знаходиться далеко від рідного дому, хто  потребує розради і радості. І тоді це свято стане багатшим і світлішим.

Хай Всевишній обдарує  Вас Своїми небесними ласками і щедротами, здоров’ям, добром,  любов'ю, вірою та надією на краще майбутнє!

Голова районної ради                                                    Богдан Кобилянський

Дизайн: Роман Туз