Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ
01 вересня 2015
Дорогі діти, шановні вчителі, батьки!
Вітаю Вас із святом  Першого дзвоника. Цей день особливий, адже від  сьогодні починається нове життя для першокласників, новий навчальний рік для усіх школярів. Цей день особливий і для нас, дорослих, тому що у свій час кожен із нас переступав поріг школи.
Один давньогрецький філософ сказав: «Того, хто бажає йти, доля веде, а того, хто прагне злетіти – доля підхоплює». Дорогі школярі, я думаю, що у вас є великі шанси злетіти у світ науки, у світ  мудрості,  стати  освіченими людьми. Адже сильна та нація, яка має розумних людей. Час сьогодні дуже  не простий, він вимагає від нас з вами, а особливо від молодого покоління, бути завжди готовими до нових викликів.    Школа, батьки навчають дітей бути готовими жити у суспільстві, яке дуже швидко змінюється. Я вірю, що зерна науки зростуть у душах дітей урожаєм справжнього патріотизму, високої духовності, мудрості, любові до свого краю, своєї Батьківщини. Переконаний, що ви, дорогі діти, вкладете всі свої  набуті знання у розбудову Української держави. Ви народилися у незалежній Україні, зрошеній  кров’ю безсмертних Героїв минулих та теперішніх днів.  Я гадаю, що ви будете гідними їх світлої пам’яті, будете вчитися, працювати,боротися, щоб ніякий ворог не смів топтати нашу землю, щоб наша держава стала процвітаючою, розвинутою, по-справжньому європейською Україною.
Хочу висловити вдячність вчителям, батькам, які навчають, виховують покоління свідомих громадян, справжніх патріотів України. Діти – це найбільше багатство кожного з нас,  найбільша цінність нашої держави. Бажаю вам, шановні вчителі, батьки, міцного здоров’я, оптимізму, віри у світле майбутнє України. Першокласникам та усім школярам бажаю наполегливості, працьовитості, впевненості у своїх силах, бажаю підкорити найвищі вершини знань. Зичу усім миру та великої Божої ласки.
Слава Україні! Героям Слава!
З повагою,
голова районної ради                                                                      Богдан Кобилянський

Дизайн: Роман Туз