Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

У селі Торговиця Городенківського району Івано-Франківської області, Координаторами Проекту ЄС/ПРООН МРГ-ІІІ
13 червня 2016

У селі Торговиця Городенківського району Івано-Франківської області, Координаторами Проекту ЄС/ПРООН МРГ-ІІІ спільно з студентами Прикарпатського Національного університету ім. Василя Стефаника було проведено місцевий семінар по сталому розвитку та використанню відновлювальної енергії.
В заході взяли участь заступник голови Городенківської РР Дідич Галина Іванівна, заступник голови Городенківської РДА Левкун Ярослав Ілліч, сільський голова Новосельський Іван Іванович, координатор проектів в районі Олександра Гудзик, члени громадської організації "Агенція розвитку с. Торговиці" , представники громади села та  місцеві ЗМІ.
Учасники мали можливість переглянути фільм «Зелена енергія – стале майбутнє», ознайомитись з результатами впровадження Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду » в районі та в с. Торговиця. А також заслухали презентації студентів Прикарпатського Національного університету імені В. Стефаника щодо Стратегії сталого розвитку в контексті сучасності та Основних тенденції та перспективи відновлюваної енергетики в Україні та світі.

Дизайн: Роман Туз