Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Урочиста здача об’єктів Проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" - ІІІ в с. Топорівці
28 вересня 2016

В урочистій обстановці відбулася здача об'єкту Проекту „Енергозберігаючі заходи. Заміна вікон та дверей в ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Топорівці”. Благодійна  організація „З думкою про майбутнє” надбала певний досвід роботи в соціально-економічному розвитку своєї території, налагодила партнерську співпрацю з владою, підприємцями села та іншими організаціями.
Святкове урочисте зібрання з цієї нагоди відбулося в Топорівській ЗОШ І-ІІІ ст. На свято до Топорівської громади завітали голова районної державної адміністрації,  депутат обласної ради Богдан Кобилянський, голова районної ради Іван Мандич, координатор Проекту ЄС/ПРООН „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” в Івано-Франківській області Леся Попелюх, заступник начальника відділу освіти РДА Юрій Лахман, координатор районного ресурсного центру громад Олександра Гудзик, сільський голова Леся Сливчук, педагогічний та учнівській колектив школи, члени батьківського комітету, громада села.
З вітальним словом до присутніх звернулися: Богдан Кобилянський, Іван Мандич, Леся Попелюх, Степан Мохорук, Леся Сливчук, Олександра Гудзик, Юрій Лахман.
Сільський голова Леся Сливчук, директор школи Степан Мохорук подякували владі, обласному ресурсному центру громад, центральному офісу Проекту ЄС/ПРООН „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”, благодійній організації „З думкою про майбутнє”, батькам за надану можливість дітям вчитися в теплій і комфортній школі і висловили бажання і надалі працювати в проектах.
Бажаємо їм успіхів.

Дизайн: Роман Туз