Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

День Європи.
12 травня 2017

11 травня в Городенці відзначено День Європи. З цієї нагоди, та у зв’язку з ухваленням рішення Ради Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України на площі перед райдержадміністрацією та районною радою відбулося святкове дійство приурочине Дню Європи, підняттю Державного Прапора України та Прапора Ради Європи.
В урочистостях взяли участь: перший заступник  голови райдержадміністрації Роман Жичицький, заступник голови районної ради Галина Дідич, голова районної організації «Братства ОУН-УПА» Орест Іванишин,   голова районної організації учасників бойових дій в зоні АТО Михайло Човганюк, голова районного об’єднання демократичних організацій Іван Григорчук, лідер учнівського самоврядування району Євгенія Савич, отці-декани Ігор Левицький і Богдан Мороз, працівники районної ради та  райдержадміністрації, представники навчальних закладів, громадськість міста та району.
В урочистій обстановці під виконання Державного Гімну України піднято Державний Прапор України, та під Гімн Європейського Союзу учнівськими лідерами та переможцями шкільних олімпіад  було піднято Прапор Європейського Союзу.

Дизайн: Роман Туз