Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Візит керівництва обласної ради до Городенківського району
31 жовтня 2017

З робочим візитом в Городенківському районі перебували: голова обласної ради Олександр Сич, перший заступник голови обласної ради Василь Гладій, заступник голови обласної ради Сергій Басараб, начальник відділу з питань міжнародних зв’язків, інвестицій та проектної діяльності Юрій Цимбалюк, начальник відділу електронного забезпечення діяльності обласної ради та доступу до публічної інформації Василь Мельничук та представники засобів масової інформації.
Мета візиту – ознайомлення із результатами реалізації проектів-переможців обласного конкурсу 2016 року та з об’єктами незавершеного будівництва, які фінансуються з обласного і державного бюджетів.
Першими прийняли гостей Рашківська сільська рада та громада села. Обласна делегація відвідала будинок культури, де ознайомилися з реалізацією обласного проекту по заміні покрівлі. Відбулася предметна розмова з головою сільської ради Петром Данилюком, директором будинку культури Галиною Фернюк.
Гості мали можливість ознайомитися з облаштованим спортивним майданчиком із штучним покриттям біля ЗОШ І-ІІ ступенів.

Гостинно прийняла обласну делегацію громада села Чернятин. Гості мали можливість ознайомитися із завершенням робіт по заміні даху загальноосвітньої школи та ходом робіт незавершеного будівництва добудови школи. Сільський голова Роман Барик наголосив на те, що сільська рада і надалі продовжує брати участь в обласному проекті щоби вирішити важливе питання забезпечення громади питною водою. Він подякував гостям за сприяння у вирішенні важливих життєвих питань громади.

Зацікавила учасників візиту і реалізація обласних проектів в ЗОШ І-ІІІ ст.№1 в м. Городенка. Директор школи Іван Антошко, виконуючий обов’язки міського голови Любомир Музичка ознайомили присутніх із завершенням робіт по облаштуванню внутрішніх туалетів, душових кімнат. Присутні також мали можливість побачити хід робіт по заміні даху в школі. Під час розмови вирішувались важливі питання життєдіяльності школи.

Обласна делегація відвідала пам’ятник «Героям Небесної Сотні», «Каплицю Пресвятої Богородиці» яка збудована в пам'ять всім воїнам, які загинули за Незалежність України.

Відповідно до програми в залі засідань районної державної адміністрації відбулася зустріч керівників обласної ради з в.о. міського, селищного, сільськими головами, депутатами районної ради, депутатами обласної ради від Городенківського району, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.
В ході зустрічі з присутніми поспілкувалися:
Олександр Сич, Василь Гладій, Сергій Басараб, Юрій Цимбалюк, Василь Мельничук. Підбито підсумки участі Городенківського району в обласних проектах та програмах
розвитку. Присутніх цікавили питання адміністративно-територіальної реформи, залучення інвестицій в район та ремонт доріг.
Керівництво обласної ради на території району супроводжували керівники
району: голова районної ради Іван Мандич, голова районної державної
адміністрації Роман Жичицький.

Дизайн: Роман Туз