Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Перебування Польської делегації на теренах Городенківщини
21 квітня 2008

З 17 по 20 квітня 2008 року в Городенківському районі з офіційним  дружнім візитом на запрошення голови районної ради Богдана  Кобилянського перебувала делегація Бжеського повіту Опольського  воєводства Республіки Польща. В листопаді 2007 року делегація  депутатів Городенківської районної ради відвідувала Польщу, Бжеський повіт. На основі взаємних візитів підготовлена Угода між  Городенківським районом Івано-Франківської області та Бжеським  повітом Республіки Польща про торговельно-економічне,  науково-технічне і культурне співробітництво.
В склад польської делегації входили  Мацей Стефанські - староста  Бжеського повіту Генрик Мазуркевич - голова ради Бжеського повіту,  Мчеслав Незвіч - начальник відділу інформації та реклами.
Відбулася офіційна зустріч в районній раді з владою та депутатами.  Гості мали можливість ознайомитися з закладами освіти, медицини,  культури району та промисловими підприємствами. Відвідали історичні та пам’ятні місця Городенківщини, Коломийщини, Яремче та  Івано-Франківська, побували на гірськолижному курорті Буковель.

Дизайн: Роман Туз