Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

ЗВЕРНЕННЯ
22 жовтня 2012
Відбулось засідання президії районної ради, на якому прийнято звернення до політичних партій, кандидатів у народні депутати України, окружних та дільничних виборчих комісій та громадян району.
Звернення

Ми, члени президії районної ради, враховуючи суспільну значимість виборів до Верховної Ради України, які відбудуться 28 жовтня 2012 року, звертаємося до всіх суб’єктів  виборчого процесу із вимогою провести виборчий процес із дотриманням законодавства України. Не допустити фальсифікацій, забезпечити чесний, прозорий підрахунок голосів.
Нинішня виборча кампанія – це тест на збереження в країні демократичних цінностей, законності, вільного волевиявлення і відкритості виборчого процесу.
Наша спільна мета – зупинити негативні процеси, забезпечити проведення чесних і прозорих виборів народних депутатів України в Городенківському районі. Закликаємо чітко слідувати морально-етичним нормам, не допускати дій, які принижують честь і гідність суб’єктів виборчого процесу, припиняти будь-які спроби тиску на громадян, засоби масової інформації, представників різних політичних сил та бізнесу, всіма законними способами забезпечувати контроль за недопущенням по Коломийсько-Городенківському мажоритарному виборчому окрузі №88 порушень під час голосування виборців на виборах до Верховної Ради України.
Згідно зі статтею 114 Закону України «Про вибори народних депутатів України»  члени окружної та дільничних комісій несуть відповідальність за порушення законодавства про вибори депутатів, а особи, винні в порушенні законодавства про вибори депутатів, притягуються до кримінальної, адміністративної або іншої відповідальності в порядку, встановленому законом.
Виборчі бюлетені, контрольні талони, інша виборча документація зберігатиметься впродовж п’яти років від дня оприлюднення результатів виборів.
Усвідомлюючи відповідальність перед своєю державою Україною, просимо громадян району зробити зважений, чесний та усвідомлений вибір  на цьогорічних виборах, цим самим забезпечити майбутнє своїм дітям та онукам.
Закликаємо до чесних виборів!
Прийнято на засіданні президії районної ради 22 жовтня 2012 року.
Дизайн: Роман Туз