Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Успішне завершення проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду"
05 грудня 2012

Голова районної ради Богдан Кобилянський, заступник голови районної ради Юрій Лахман та координатор районного ресурсного центру громад Олександра Гудзик відвідали села Торговицю, Корнів, Серафинці та Чернятин, громади яких успішно завершили впровадження Проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-2".

Першою відзвітувала громадська організація "Агенція розвитку Торговиці". Як повідомила директор школи Марія Новосельська, за допомогою батьків, педагогів, підтримки сільського голови Івана Новосельського, меценатів Ганни та Василя Марчуків вдалося замінити на зекономлені кошти 88 вікон у класах і 5 великих - у спортзалі.

Не впізнати й оновлену столітню Чернятинську школу. Директор закладу Богдан Білий і голова громадської організації "Піклувальна рада ДНЗ "Теремок" Світлана Штограм прозвітували про встановлення 90 вікон та 18 дверей.

Урочисто зустрічали гостей і в Серафинецькій школі. Сільський голова Дмитро Ощипко, директор школи Олександра Ощипко та голова благодійної організації "Ямгорів" Василь Курганевич повідомили про заміну практично всіх вікон в навчальному закладі:74 - передбачених проектом, плюс 66 - додатково.

Щиру вдячність висловили й Корнівський сільський голова Василь Галящук, директор школи Михайло Болейчук, голова громадської організації "Віра" Михайло Савчук. В Корнівській школі замінено 54 вікна і 16 дверей навчального закладу.

Підсумовуючи здійснену роботу, голова районної ради Богдан Кобилянський відзначив активну підтримку обласного ресурсного центру, а також помітне зрушення у свідомості людей, які нині зрозуміли, що гуртом можна досягти бажаного благополуччя.

Дизайн: Роман Туз