Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Вітання голови районної ради з Новим Роком та Різдвом Христовим
31 грудня 2014

Дорогі краяни!

Рік, що минає, був для нас усіх дуже непростий. Це – рік масштабних змін, важких випробувань. Це – переломний рік, який запам’ятається  кожному з нас на все життя.

Це - рік величезних втрат: на Майдані під час революції Гідності від жорстокої руки режиму Януковича за наше Європейське майбутнє загинули кращі сини України, у зоні АТО   за незалежність, територіальну цілісність нашої держави віддали життя молоді хлопці. І я хочу сьогодні віддати шану сім’ям Сергія Дідича, Андрія Галая, Юрія Дутчака, Василя Білика, Степана Стефурака,  які втратили найдорожче – сина, чоловіка, батька, брата. Я хочу подякувати усім хлопцям, які зараз знаходяться у зоні військових дій на сході України та їхнім родинам. Нехай цих хлопців береже Господь  і вони повернуться до нас живими.

Нам усім у цей складний час потрібні мудрість, терпіння та взаємодопомога. Ми віримо, що 2015 рік виправдає наші надії й сподівання. Бо ми – «народ, якого правди сила ніким звойована ще не була».

З наближенням Різдва Христового ми відчуваємо Божу благодать. І я хочу щиро привітати усіх Вас від себе особисто, від імені депутатського корпусу районної ради з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Побажати Вам усіх небесних ласк, здоров'я, щастя, любові, достатку.

Нехай новонароджений Ісус благословить нашу землю, а Вифлиємська зоря ясним променем увійде у Ваші оселі, звеселить Ваші родини, вселить віру і надію на мир, щасливу долю, добро та благополуччя.

А наш український дідух – символ Різдва Христового, наповнить Ваші серця особливим піднесенням, подарує відчуття очікуваного оновлення, приємних несподіванок.

За давнім українським звичаєм на святій вечері, у спільній молитві, згадаймо мучеників роду українського, які спочивають у сибірських землях, у лісах, у ярах, у братських могилах імперських режимів, згадаймо святі душі героїв Майдану, душі полеглих у війні за суверенітет нашої держави.

Христос рождається!

Славімо Його!

З повагою,

голова районної ради                                         Богдан Кобилянський


Дизайн: Роман Туз