Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Запрошення до участі у конкурсі
07 грудня 2015
1. Благодійна організація „З думкою про майбутнє” с. Топорівці  Городенківського району та Програма Розвитку ООН (Проект „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”) цим  оголошенням запрошують ліцензованих підрядчиків з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах Мікропроекту „Енергозберігаючі заходи, Заміна вікон та дверей в ЗОШ І-ІІІ ступенів (капітальний ремонт) с. Топорівці Городенківського району” 172.4  кв.м.
Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.
2. Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: Топорівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, вул. Т.Шевченка, 2”А”, с.Топорівці,  Городенківський район. Пропозиції повинні залишитися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 11.00 год. 25 грудня 2015 року, після чого вони будуть розкриті у присутності  наявних учасників тендеру.
Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.
3. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном 0963132588 – Сливчук Леся Андріївна

Дизайн: Роман Туз