Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

7 грудня - День місцевого самоврядування
07 грудня 2015

Шановна громадо Городенківського району, депутати, міський, селищний, сільські голови, працівники органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаю Вас із професійним святом - Днем місцевого самоврядування!

Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Тому першочерговим завданням є швидке впровадження реформи місцевого самоврядування та децентралізація влади.  Віримо, що у нашій державі місцеве самоврядування  стане таким, як у розвинутих європейських країнах!

Дякую  всім, хто працює на благо розвитку громад району, усім, хто не стоїть осторонь усіх наших проблем.

Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого району і держави. Нехай надійними супутниками Вам стануть розуміння і підтримка всіх територіальних громад.

Нехай доля Ваша буде щасливою, а зміни на краще стануть реаліями сьогодення! Нехай кожен день Вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а добрі справи примножать славу рідного краю та України!

З повагою,

голова районної ради                                       Іван Мандич

Дизайн: Роман Туз