Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Засідання консультативно-дорадчої ради
28 лютого 2013
Відбулось засідання консультативно-дорадчої ради з питань законодавчого забезпечення місцевого самоврядування та регіонального розвитку.
В засіданні взяли участь голова районної ради Богдан Кобилянський, заступник начальника відділу забезпечення моніторингу обласних програм та аналізу бюджету Цимбалюк Ю.В., заступник голови райдержадміністрації Липка Л.І., начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Савіцький В.Й., начальник реєстраційної служби Городенківського районного управління юстиції Сивка З.М., начальник відділу Держземагенства в районі Федишин М.Д., старший інспектор районного сектору управління Державної міграційної служби Лагойда Р.С., представник фірми AVE м.Коломия Яворський С.Л., міський, селищний та сільські голови району.
Юрій Цимбалюк ознайомив присутніх з умовами участі органів місцевого самоврядування  в IV обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та обласних конкурсах "Громада кращого довкілля", "Етнокультурна громада", "Спортивна громада".
Також були заслухані питання порядку реєстрації громадян, речових та майнових прав громадян, виготовлення технічної документації та сплати орендної плати за землю, яка знаходиться під господарськими спорудами, організації збору та вивезення сміття в населених пунктах району.
Заступник голови райдержадміністрації Липка Л.І. доповів про транспортне сполучення населених пунктів з районним центром, а начальник управління агропромислового розвитку РДА Савіцький В.Й. - про впровадження державних програм підтримки сільськогосподарських товаровиробників та селянських господарств.
Очільники органів місцевого самоврядування отримали вичерпні відповіді на поставлені питання.
Дизайн: Роман Туз