Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Вітання голови районної ради з Новим Роком та Різдвом Христовим
28 грудня 2012

Дорогі краяни!

Наближається святкова і радісна пора новорічних та різдвяних свят.

Відходить у історію ще один рік. Рік, що минає -  збагатив нас новим досвідом, відкрив перед нами перспективи для нашого майбутнього. Цей рік напевно для кожного з нас був насичений різними подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Сьогодні я хочу подякувати усім мешканцям нашого чудового краю за розуміння і підтримку, кожен з вас, своєю працею зробив великий внесок у розвиток району.

Від себе особисто, від імені депутатського корпусу районної ради  щиро вітаю Вас з наступаючим Новим 2013 роком та Різдвом Христовим!

Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, родинного тепла та злагоди, щирих думок та помислів, оптимізму та незгасимої віри у власні сили та можливості, нехай усі невдачі та неприємності залишаться за порогом старого року, а новий принесе натхнення, наснагу та сили для здійснення усіх задумів та планів . Хай Син Божий у Новому році щедрою рукою засіває Вас і наш спільний Український дім щастям, здоров’ям та достатком. Нехай завжди з Вами буде Господь, а дорогу у майбуття осяває яскрава Різдвяна Зірка!

Голова районної ради                                          Богдан Кобилянський

Дизайн: Роман Туз